0
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
0
ΑΤΟΜΑ ΟΜΑΔΑ
0 +
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
Τ.Μ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας, ‘’ΚΟΣΜΑΡΚΟ ΕΛΛΑΣ’’, ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Μάρκου, το 1978. Το αρχικό της όνομα ήταν “ΦΑΡΙΣΚΟ ΕΛΛΑΣ’’. Ο βασικός σκοπός μας ήταν από την πρώτη μέρα ο ίδιος. Η εδραίωση της εταιρείας στο χονδρικό εμπόριο υδραυλικών εξαρτημάτων στην ελληνική αγορά

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, προσφέροντας προϊόντα με πολύ ξεχωριστές τεχνολογικές καινοτομίες. Διαθέτουμε μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία διανέμονται σε εμπορικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Με συνεχείς εσωτερικούς ελέγχους μέσα από το εμπορικό τμήμα (Sales & After Sales), διασφαλίζουμε πως όλα μας τα προϊόντα δοκιμάζονται, ώστε να καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και συνθήκες

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, εμείς οι συνεχιστές του Κωνσταντίνου Μάρκου, έχουμε διατηρήσει ένα σταθερό ποιοτικό προσανατολισμό, σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας, καθώς και την εταιρική μας κουλτούρα.
Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του υδραυλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και σε προϊόντα θέρμανσης. Βρισκόμαστε στην Αθήνα και διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 22.000 τ.μ.
Η ομάδα μας, αυτή τη στιγμή, αποτελείται από 35 άτομα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο Data Center, στο οποίο φιλοξενούνται τα επιχειρησιακά συστήματα της εταιρείας. Με την υψηλή απόδοση και αδιάλειπη λειτουργία τους, καλύπτουν το σύνολο των λειτουργικών αναγκών της εταιρείας και διασφαλίζουν την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σε πελάτες και συνεργάτες.

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Διαθέτουμε ένα οργανωμένο τμήμα πωλήσεων, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στις τεχνικές πωλήσεις, το οποίο καλύπτει γεωγραφικά, όλα τα μέρη της Ελλάδας, με συντονισμένο πρόγραμμα επισκέψεων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας και παράλληλα διατηρούμε επαφή με την αγορά και τις ανάγκες που υπάρχουν. Στο πελατολόγιό μας βρίσκονται πάνω από 3.500 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε καταστήματα λιανικής, μηχανολογικού εξοπλισμού και σε εταιρείες με εξειδίκευση στο φυσικό αέριο.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας μας, βασίζεται σε 4 θεμέλιους λίθους. Το ανθρώπινο δυναμικό, η εξειδίκευση, η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών και τέλος, η ικανοποίηση των πελατών μας, αποτελούν τις βάσεις με τις οποίες πορευόμαστε, εξελισσόμαστε και επιχειρούμε.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Τα επόμενα χρόνια, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τις συνεργασίες μας με νέους κορυφαίους κατασκευαστές ανά τον κόσμο και παράλληλα να διαθέτουμε τα προϊόντα τους, σε όλη την ελληνική αγορά.

Καλάθι αγορών